Accesorii de birou El Casco

Această colecție conține produse de o calitate dusă la extrem, design original păstrat nealterat de-a lungul anilor încă din 1930,Capsator birou mic cu o utilitate maximă în desfășurarea activității de la birou și de un impact memorabil asupra oaspeților din punct de vedere estetic. Bun gust, rafinament, emoție, romantism, antic, eleganță, impunător, unicat, sunt câteva din cuvintele care pot caracteriza în același timp produsele din colecția El Casco. 
Prin produsele El Casco ne adresăm tuturor, fără excepție, indiferent de temperament, origine, educație sau avere. Fiecare dintre dumneavoastră are nevoie de produse care să fie de bază tot timpul, care să încarce ambientul de prestanță și care să contribuie la creșterea valorii personale. 
Călimară de cernealăNu există alegere mai bună în cazul unui cadou deosebit, nu există sentiment mai profund decât sentimentul pe care îl simte persoana care primește un astfel de cadou. Puteți să fiți siguri ca acest cadou va fi prezent în permanență în activitatea celui care îl primește și la fel de des își va aminti de dumneavoastră, cei care ați avut curajul să apreciați calitatea. Nu contează că deja deține un produs similar! Puteți să fiți siguri că îl va înlocui imediat cu cel primit de la dumneavoastră! 
Pentru a fi atinse o arie mai largă de gusturi, au fost folosite mai multe tipuri de finisaje cu metale prețioase sau semi-prețioase, cu acoperiri complete sau folosind combinați între ele. Astfel pot fi exemplificate finisaje exterioare precum aur de 23K, combinație între aur de 23K și crom, crom, fiecare dintre acestea în mai multe straturi de aplicare. 

Accesoriile de birou El Casco, probabil cele mai bine realizate din lume, vin dintr-o zonă cu o mare încărcătură romantică din nordul Spaniei, Basque Country. Din acel loc, Olave, Solozabal y Cia S.A., înființată în 1920 ca producător de puști de foc sub marca El Casco, și-a schimbat direcția spre fabricarea și proiectarea de accesorii de birou de lux la sfârșitul războiului civil spaniol. Fiecare componentă a produselor, este lucrată atent, este lustruită manual de minim șase ori și apoi placată cu trei metale diferite. Mai mult, aceste produse pot fi complet dezasamblate deoarece în producția acestora nu este folosit nici măcar un nit. De fapt, produsele El Casco, sunt făcute pe viață cu o utilizare constantă și sunt garantate împotriva defecțiunilor de fabricare. La toate acestea se adaugă minunatul design clasic, care pentru unele produse datează din 1930, iar rezultatul final este o colecție exclusivă creată pentru piața de cadouri cu discernământ. Tăviță documente din piele naturală
El Casco este adânc înrădăcinată în tradițiile de familie și a menținut continuitatea filozofiei și valorilor, asigurându-se că accesoriile de birou El Casco vor rămâne de neegalat în calitate, fiabilitate și funcționalitate.
Produsele sub marca El Casco datează din anul 1920, un nume care de-a lungul anilor a devenit sinonim cu perfecțiunea și calitatea.
Perfecțiunea se realizează prin intermediul unui proces de fabricație atent și minuțios în urma căruia rezultă o gamă fără seamăn de cadouri și accesorii de birou. Fiecare produs în parte este șlefuit, ajustat, numerotat și asamblat manual, rezultatul fiind de fiecare dată unicat. 

Comenzi, livrare, plată

Onorare comenzi
Termenul de onorare al comenzilor, în funcție de produs, poate fi de 24 ore sau mai mult. Pentru fiecare comandă un consultant vânzări vă va suna pentru confirmarea stocului şi a termenului de livrare.

Livrare
Produsele se livrează prin curierat rapid în 24-48 ore de la confirmarea stocului. Costul livrării este de 20 RON pentru comenzile cu valoare până în 300 RON. Pentru comenzi peste 300 RON livrarea este GRATUITĂ.

Plata
Plata se face ramburs la ridicarea coletului de la curier sau în avans prin ordin de plată către:
BENEFICIAR - Neos Plus SRL, cod IBAN RO43 BTRL 0010 1202 L170 91XX deschis la Banca Transilvania din Alba Iulia.

Contact și program

Preluare comenzi telefonice:
Luni - Vineri: 09:00 - 20:00;
Sambata: 09:00 - 14:00
Telefon: 0727 449 229
             0726 316 846

kalamos@ectc.ro